Joukkorahoituskampanjamme on päättynyt. Kiitos kaikille sijoittaneille! Love, Papu <3

7 syytä sijoittaa Papuun

Olet jo saattanut kahlata läpi joukkorahoitusprofiilimme, mutta jos vielä emmit kannattaisiko sinun sijoittaa Papuun, niin lue tämä blogikirjoituksemme. Listasimme sinulle seitsemän konkreettista syytä, miksi yrityksemme on hyvä sijoituskohde.

1. Sijoittamalla kotimaiseen yritykseen, sijoitat kotimaiseen työhön

Vaikka tuotantomme tapahtuu ympäri Eurooppaa ja vain osittain Suomessa, työllistämme silti kasvavaa joukkoa osaajia kotimaassamme. Tällä hetkellä meitä papulaisia on 15 (osa-aikaiset työntekijät mukaan luettuna) ja tulemme näillä näkymin palkkaamaan 3 henkilöä lisää tämän vuoden aikana. Osittaisen tuotannon lisäksi yrityksemme liiketoiminnoista tapahtuu kotimaassa mm. tuotesuunnittelu, myynti, markkinointi, varastointi, verkkokauppamme toiminnot, sekä asiakaspalvelu. 

2. Sijoittamalla Papuun, sijoitat vastuullisuuteen

Papu on syntynyt vahvalle arvopohjalle ja vastuullisuus on kirjoitettu yrityksemme DNA:han. Kaikki tuotteemme valmistetaan Euroopassa yhteistyökumppaneilla, joiden toimintaan olemme tutustuneet huolella ja joihin luotamme. Tuotteemme valmistetaan pääosin laadukkaasta sertifioidusta luomupuuvilla/elastaanisekoitteesta, joka on miellyttävä ja kestävä materiaali käytössä. Noudatamme valmistuksessa Oeko-tex 100 standardia ja eurooppalaisen valmistuksen ansiosta kaikki tuotteemme noudattavat myös Reach-asetusta. Tämän vuoden aikana julkaisemme ensimmäisen vastuullisuuskatsauksemme, josta pääset lukemaan tarkemmin, mitä vastuullisuus meillä Papulla käytännössä tarkoittaa.

3. Sijoittamalla saat ennakkotilausmahdollisuuden uusiin mallistoihimme ja alennusta tilauksestasi, sekä erityisiä VIP-etuja aina silloin tällöin

Kaikki osakkeenomistajamme saavat tilata julkaistavia mallistoja ennen muita ja lisäksi mallistoista saa alennuksen jonka suuruus riippuu osakeomistuksen koosta. Kaikki osakkeenomistajat saavat 10% alennuksen ja vähintään 15 osaketta omistavat saavat 20% alennuksen tilatessaan malliston tuotteita osakkeenomistajille suunnatusta verkkokaupasta ennen mallistolanseerausta. Järjestämme myös muuta mukavaa osakkeenomistajillemme, kuten ennakkoalet ja VIP-etuja myyntitapahtumissamme.

4. Sijoittamalla, tulet osakkaaksi ja sinulla on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa yrityksen asioihin

Osakkeenomistajat kutsutaan vuosittain yhtiökokoukseen, jossa esitellään yrityksen toimintaa, vuoden tilinpäätös ja tehdään päätöksiä tärkeistä asioista. Vaikka pienosakkaan äänivalta ei olisi suuri, otamme silti mielellämme huomioon osakkeenomistajiemme mielipiteet. Saamme myös silloin tällöin osakkeenomistajiltamme kehitysehdotuksia sähköpostitse tai henkilökohtaisesti ja kuuntelemme ajatuksia toiminnan ja tuotteiden kehittämisestä mielellämme.

5. Sijoittamalla pääset seuraamaan yrityksen toimintaa sisäpiiriläisenä ja oppimaan mahdollisesti uusia asioita

Saatat olla kiinnostunut yritystoiminnasta, mutta et halua kuitenkaan perustaa omaa yritystä tai ottaa suuria riskejä. Osakkeenomistajana pääset seuraamaan lähietäisyydeltä kasvuyrityksen alkutaivalta ja kansainvälistymistä. Esittelemme yrityksemme toimintaa mielellään tarkemminkin kiinnostuneelle osakkeenomistajalle.

6. Sijoittamalla voit saada tuottoa osakkeista arvonnousun tai osingon muodossa

Yrityksemme liikevaihto on vähintään tuplaantunut vuosittain ja yhden osakkeen arvo on yli kolminkertaistunut kolmessa vuodessa: teimme vuonna 2015 joukkorahoituskampanjan ja silloin yhden osakkeen arvo oli 40€, sen ollessa tänä päivänä 139€. Odotamme jatkossa edelleen liikevaihdon vahvaa kasvua ja arvonnousua Papun osakkeille. Tavoitteena on tehdä tulosta kuluvan vuoden 2018 aikana ja osinkoa pyritään maksamaan seuraavan 5 vuoden sisällä.

7. Sijoittamalla saat upean kullanhohtoisen nakkipinssin merkiksi Papun sisäpiiriin kuulumisesta

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä… Kaikki osakkeenomistajat pääsevät mukaan Papun leikkimieliseen Kultanakkikerhoon ja saavat tunnustuksena kullanhohtoisen nakkipinssin, sillä nakki jos mikä on herättänyt suurta intohimoa Papu-fanien keskuudessa! On se saattanut kummastuttaakin joitakin ja herättää keskustelua, mutta yksi asia on varma: ainakin nakki saa hymyn kaikkien huulille!

Tervetuloa osakkeenomistajaksi vastuulliseen ja yhteen Suomen vauhdikkaimmin kasvavista vaatetusalan yrityksistä!