Joukkorahoituskampanjamme on päättynyt. Kiitos kaikille sijoittaneille! Love, Papu <3

Papu Design Oy

 

Papu Design Oy on 5 vuotias kotimainen lastenvaate- ja lifestyle yritys. Yrityksemme on kasvanut nopeasti vähintään tuplaten liikevaihtonsa vuosittain. Tämän vuoden liikevaihtomme tulee yltämään lähes 2,5 milj. euroon. Työllistämme 15 henkeä ja tuotteitamme myydään 39 suomalaisen ja yli 70 ulkomaisen jälleenmyyjän liikkeissä. Papu tunnetaan laadukkaista ja graafisista unisex-tuotteista, jotka on tehty kestämään aikaa ja käyttöä. Tuotteet valmistetaan pääosin sertifioidusta, erittäin laadukkaasta luomupuuvillasta, huolellisesti valituilla eurooppalaisilla yhteistyökumppaneilla. Suuri osa tuotteista valmistetaan tällä hetkellä Suomessa, Portugalissa ja Baltian maissa. Papua vie maailmalle monipuolinen ammattilaistiimi. Ydintiimillä ja hallituksella on vankkaa kokemusta brändin ja valikoiman rakentamisesta, kansainvälisestä liiketoiminnasta, yrittäjyydestä, hallitustyöskentelystä, rahoituksen hankinnasta, tuotesuunnittelusta, taiteesta ja designista sekä asiakaspalvelusta.

Papun tarina

Yrityksemme on perustettu vuonna 2012, jolloin kahden lapsen äiti ja vaatesuunnittelija Anna Kurkela päätti näyttää, että omilla valinnoilla ja esimerkillä voi muuttaa maailmaa. Tyylikkäitä, eettisesti tuotettuja lastenvaatteita ei juuri ollut saatavilla ja Anna koki, että asialle on tehtävä jotain. Mukaan matkalle löytyi taiteilija Hanna-Riikka Heikkilä ja niin alkoi ystävyys ja yhteistyö, jonka myötä on syntynyt kasvava ja kansainvälinen vaatemerkki. Ensimmäinen mallisto "Papu ja nappisade" myytiin loppuun pian sen lanseeraamisen jälkeen ja osa suositun malliston tuotteista onkin muodostunut Papun tunnistettaviksi klassikkotuotteiksi. Lastenvaatteiden lisäksi mallistoon kuuluu nykyään myös aikuisten vaatteita ja satunnaisesti muita lifestyle-tuotteita, kuten satukirjoja ja sisustustuotteita.Yritys on meille enemmän kuin pelkkä työpaikka tai kannattavaa liiketoimintaa. Se on keino vaikuttaa vaatetusalan epäkohtiin, tuoda iloa ihmisten elämään ja kurkoittaa kohti omia unelmia!

 Vastuullisuus

Haluamme olla vaatetusalan vastuullisten edelläkävijöiden joukossa. Tuotteissamme käytettyjen mahdollisimman ekologisten materiaalien ja eettisen tuotannon lisäksi panostamme tuotteiden laatuun ja suunnittelun ajattomuuteen. Inspiroimme asiakkaitamme panostamaan kestäviin, pitkäikäisiin tuotteisiin ja kannustamme harkitsemaan ostopäätöstä. Tuotteemme ovat helposti kierrätettäviä kuosien unisex-värimaailman ansiosta ja laadukkaat tuotteet säilyvät hyvinä käyttäjältä toiselle. Kasvavana yrityksenä mahdollisuutemme vaikuttaa ja tehdä entistäkin vastuullisempia valintoja kasvavat koko ajan. Haluamme kasvaa niin suureksi, että toiminnallamme on vaikutusta suuremmassa mittakaavassa. Rahoituksen myötä meillä on mahdollisuus kehittää täysin uudenlaisia vaatealan vastuullisuutta edistäviä liiketoimintamalleja.

Tervetuloa osakkeenomistajaksi hyvisten yritykseen!