Joukkorahoituskampanjamme on päättynyt. Kiitos kaikille sijoittaneille! Love, Papu <3

Joukkorahoituksella maailmanvalloitukseen!

 

Papun tavoitteena on olla vaatetusalan vastuullinen edelläkävijä. Seitsemän vuoden kuluttua olemme johtava, kansainvälinen, inspiroiva perheiden lifestyle-brändi. Meillä on vahva ja kansainvälinen verkkokauppa, aktiiviset brändilähettiläät, satoja jälleenmyyjiä ja omia liikkeitä useammissa maissa. Papu-myymälät ovat inspiroivia lifestylemyymälöitä, joissa perheet viihtyvät.

Papu etsii nyt sijoittajia turvaamaan rahoitusta nopean kasvun vaiheessa. Kasvava kansainvälinen kysyntä, sekä voimakas verkkokauppamme kasvu edellyttävät lisätyövoiman palkkaamista, järjestelmien päivittämistä ja varaston optimoimista vastaamaan kysyntään. Meillä on mahdollisuus kehittää uusia tuoteryhmiä ja ottaa käyttöön uusia innovatiivisia toimintamalleja ja materiaaleja.

Osakkeenomistajat ovat yrityksellemme tärkeä voimavara niin sijoittajina, avainasiakkaina kuin brändilähettiläinäkin. Joukkorahoitus sopii rahoitusmuotona hyvin yhteisölliseen ajatusmaailmaamme ja laaja omistajapohja mahdollistaa tulevaisuudessa esimerkiksi listautumisen pörssiin. Joukkorahoituskampanjan järjestäminen OP Yrityspankki Oyj:n kautta mahdollistaa osakkeiden kirjaamisen suoraan arvo-osuustilille. Arvo-osuusjärjestelmä parantaa osakkeenomistajan oikeusturvaan ja sitä kautta mm. ylläpidetään osakasrekisteriä.

Papun osakkeenomistajana kuulet ensimmäisten joukossa mitä Papulla tapahtuu. Osakkeenomistajat saavat oman uutiskirjeen ja erityisiä VIP-etuja. Kun yrityksemme menestys jatkuu, pääset nauttimaan osakkeiden arvonnoususta ja mahdollisesti myös osingoista. Kampanjan järjestäminen OP Yrityspankki Oyj:n kautta mahdollistaa osakkeiden kirjaamisen suoraan arvo-osuustilille. Kaikki osakkeenomistajat saavat ennakkotilausmahdollisuuden tuleviin mallistoihin ja alennuksen tilauksesta. Yhden osakkeen omistuksella olet oikeutettu 10%:n alennukseen ja yli 15 osakkeen omistuksella 20%:n alennukseen. Lisäksi kaikille osakkeenomistajille lähetetään upea kullanhohtoinen nakkipinssi!

Haluaisitko osallistua tai tietää lisää?

Voit tulla juttelemaan kanssamme tapahtumissa tai ottaa yhteyttä: papuowner@papustories.com