Joukkorahoituskampanjamme on päättynyt. Kiitos kaikille sijoittaneille! Love, Papu <3

Yhteenvetoa kampanjamme (ehkä jopa yllättävistä) tuloksista!

Rahoituskierroksemme lähenee loppuaan ja nyt voimme jo vetää alustavasti yhteen saavutettuja tuloksia. Meillä oli kolme päätavoitetta kampanjalle ja voimme iloksemme todeta, että ne kaikki tulevat täyttymään.

Kampanjan päätavoitteena oli arvatusti kerätä pääomaa turvaamaan yrityksen kasvua ja kansainvälistymistä. Minimitavoitteena oli vähintään 200.021€:n pääoman kerääminen. Ylitimme minimitavoitteen ennen vuoden vaihdetta, kun kampanja oli ollut julkinen 18 päivää ja nyt 40 päivän jälkeen meillä on kerättynä yli 470.000€. Maksimisumma 499.083€ alkaa siis toden teolla lähestyä ja se saattaakin täyttyä jo ennen kampanjan päättymispäivää.

Toinen tavoite oli kerätä suuri joukko osakkeenomistajia. Tällä kierroksella sijoittaneita on yli 600, joka nostaa yrityksen osakkeenomistajien kokonaismääräksi yli 750 henkilöä. Uskomme vahvasti siihen, että tällaisella joukolla on vaikutusta brändimme tunnettuuden kasvattamisessa, sekä tarinamme eteenpäin viemisessä. 

Kolmas tavoite oli tutustuttaa ihmisiä sijoittamisen maailmaan. Sijoittaminen vaatii usein vain aloittamisen ja aloittaa voi pienelläkin summalla. Noin puolet tällä kierroksella sijoittaneista on sijoittanut minimisumman 139€. Tämä osoittaa, että olemme todennäköisesti tavoittaneet paljon henkilöitä, joille sijoittaminen ei ole ollut ennestään tuttua. 

Yllättävää saattaa olla, että valtaosa Papuun sijoittaneista henkilöistä on naisia; tarkalleen ottaen 70%. Tämä vastaa käsitystä siitä, että naiset sijoittavat herkemmin yrityksiin, jotka näkyvät heidän arjessaan. Euromääräisistä sijoituksista naiset ovat tehneet 61%. Näiden faktojen pohjalta arvelemme, että Papu Design Oy on kerännyt poikkeuksellisen paljon naissijoittajia ja saattaa olla jopa eniten naissijoittajia kerännyt joukkorahoituskampanja Suomessa! 

Vielä on pari päivää aikaa tehdä sijoitus, vaikkapa se elämän ensimmäinen, ja lähteä mukaan matkallemme. Kampanja päättyy maanantai 22.1.2018 ellei rahoituskierroksen maksimisummaa saada täyteen tätä ennen.

Nöyrimmät kiitoksemme kaikille jo mukaan lähteneille!

 Terveisin,

Papulaiset

(kuva: Made on Sundays